Znanstveni rad - Pregledni rad
Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 14 (2019), 1-2; 47-52. https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.1-2.2


Citirajte ovaj rad

Mitrović, G. (2019). Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 14. (1-2), 47-52. doi: 10.31895/hcptbn.14.1-2.2

Mitrović, Goranka. "Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 14, br. 1-2, 2019, str. 47-52. https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.1-2.2

Mitrović, Goranka. "Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti." Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 14, br. 1-2 (2019): 47-52. https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.1-2.2

Mitrović, G. (2019) 'Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti', Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 14(1-2), str. 47-52. doi: 10.31895/hcptbn.14.1-2.2

Mitrović G. Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam [Internet]. 2019. [pristupljeno 29.11.2020.];14(1-2):47-52. doi: 10.31895/hcptbn.14.1-2.2

G. Mitrović, "Kvantitativno vrednovanje znanstvene produktivnosti hrvatske akademske zajednice područja biotehničkih znanosti", Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, vol. 14, br. 1-2, str. 47-52, 2019. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:203:348468. [Citirano: 29.11.2020.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.